Nettkurs i brannvern for båtfolk

Via video og tekst gjennomgår vi typisk brannvernsutstyr og hvordan man kan unngå brann i båten

Dette nettkurset kan du ta når det passer deg. Kurset er basert på egen og andres erfaring, samt samtaler med profesjonelle innen brannvern. Vi tar for seg typiske situasjoner for brann i en båt. Vi går gjennom utstyr og bruksmåte. Det er mange av oss som ikke trener på dette. Og atter mange som kanskje ikke har prøvd eller kikket nærmere på utstyr som brannteppe og hvordan slukke en motorbrann.

Her har du sjansen til å se hvordan man kan gjøre det. Og så håper vi at du bruker noen minutter på ditt eget utstyr, gjør det kjent med det og ikke minst trener på de ulike situasjonene. Når brannen først oppstår er det gjerne litt sent og slå opp i boka ;)

Din instruktør


Dag Magne Veierød
Dag Magne Veierød

Mitt ønske med seilundervisning er å kunne gi deg kunnskap og erfaring slik at du kan oppleve den samme gleden jeg selv føler når jeg står til rors. Og for meg som instruktør finnes det ingen bedre motivasjon enn å se elever bakke pent og pyntelig inn i båsen, eller å oppleve at nattseilasplanen stemmer med få sekunders avvik !


Kompetanse og erfaring som instruktør
  • Holdt veldig mange nybegynner og videregående kurs i mange typer turseilere fra 25 til 50 fot størrelse
  • Har hatt mange hundre deltagere og logget mange tusen NM som instruktør.
  • Holdt mange kurs på engelsk samt for døve (med tolk)
  • 4 sesonger med diverse kurs for Bavaria samt opplæring av nye båteiere og demoturer for de som ville prøve seg på seilbåt.
  • Åpnet Navenda seilskole 2016
  • Mange frakteoppdrag til og fra Spania, Danmark, Sverige, Vestlandet og Oslofjorden både med eier, ekstra mannskap og som solotur.
  • Har også holdt utallige kurs i Båtførerprøven.
Sertifikater

KursoversiktKom igang!