ICC forberedende nettkurs

Følg en kandidat gjennom spørsmålene du må regne med å kunne svare på, samt videoer av de praktiske oppgavene.

Velkommen til kurs!

HAR DU MELDT DEG PÅ VÅRT VIDEREGÅENDE KURS MED ICC SÅ HAR DU GRATIS TILGANG. SEND OSS EN EPOST FOR Å FÅ RABATTKODEN FØR DU GÅR VIDERE. ICC-kurset er for deg som skal ta ICC og ønsker og stille helt klar før du går opp til prøven. Så bli med sensor (og hyggelig instruktør) Dag Magne Veierød, kandidat Joakim Berg og mannskap Gitte Mårtensen gjennom hele utsjekken. Ta gjerne en kikk på de to leksjonene i kursoversikten lenger ned som er markert PREVIEW for å få et inntrykk av kurset :)


Tidligere deltager: "Jeg har nylig tatt det nettbaserte ICC-kurset du har og jeg synes dette var utrolig bra lagt opp!"
(Ragnar Halkjevik, Mai. 2018)

ICC krever at du er forberedt, både når det gjelder teorispørsmålene og praktisk håndtering av båten. Vi har det vanligvis veldig hyggelig på disse prøvene så forvent en kopp kaffe og en rolig men spennende dag. Og ca.3 timer senere kan vi sende inn papirene :)

Det er alltid mye lettere og svare riktig når du vet litt om hvordan prøven gjennomføres og hva som forventes av deg. Når du siden skal ta selve utsjekken og du føler at du trenge litt trening eller tilvenning til båten før oppstart lønner det seg å ta en treningstime før du starter selve "oppseilingen".

Målet med dette kurset er å sette deg i stand til å gjennomføre ICC med glans. Vi går gjennom hele det teoretiske stoffet i første del av kurset. Her kan du følge kandidaten og få en følelse av hvordan vi arbeider med stoffet.

Så følger vi deltagerens gjennomføring av den praktiske delen. Alt fra klargjøring av båten , avgang, seil, MOB (Mann Over Bord), ankringsøvelser og tilbake til havn

Så er du i tvil om du har all kunnskapen inne, eller om du er usikker på hvordan selve utsjekken foregår, vil du med dette kurset klare deg utmerket!

Forkunnskaper

Du trenger ingen forkunnskaper for å ta ICC-nettkurset.

Du er båtvant og tenker at du kan føre en seilbåt på 10 meter eller mer. Har du ikke seilt på en stund så anbefaler vi sterkt å ta et par treningstimer først. Kontakt oss om du er usikker :) Vi hjelper deg med det du trenger!

Din instruktør


Dag Magne Veierød
Dag Magne Veierød

Mitt ønske med seilundervisning er å kunne gi deg kunnskap og erfaring slik at du kan oppleve den samme gleden jeg selv føler når jeg står til rors. Og for meg som instruktør finnes det ingen bedre motivasjon enn å se elever bakke pent og pyntelig inn i båsen, eller å oppleve at nattseilasplanen stemmer med få sekunders avvik !


Kompetanse og erfaring som instruktør
  • Holdt veldig mange nybegynner og videregående kurs i mange typer turseilere fra 25 til 50 fot størrelse
  • Har hatt mange hundre deltagere og logget mange tusen NM som instruktør.
  • Holdt mange kurs på engelsk samt for døve (med tolk)
  • 4 sesonger med diverse kurs for Bavaria samt opplæring av nye båteiere og demoturer for de som ville prøve seg på seilbåt.
  • Åpnet Navenda seilskole 2016
  • Mange frakteoppdrag til og fra Spania, Danmark, Sverige, Vestlandet og Oslofjorden både med eier, ekstra mannskap og som solotur.
  • Har også holdt utallige kurs i Båtførerprøven.
Sertifikater

Kursoversikt


  Introduksjon
Available in dager
dager etter at du har meldt deg på

Ofte spurte spørsmål


Hvor lenge vil jeg ha adgang til dette kurset?
Kurset er tilgjengelig i 6 måneder fra du registrerer deg.
Hva hvis jeg trenger hjelp underveis
Du kan kontakte oss hele døgnet. Vi svarer så fort vi kan. Enten benytter du [email protected] eller send oss en melding på Facebook!
Får jeg ICC-sertifikat etter dette nettkurset
Nettkurset er laget for at du skal kunne ta ICC-UTSJEKK og bestå med glans. Nettkurset er et forberedende kurs. Selve utsjekken må altså gjøres etterpå.

"Jeg har nylig tatt det nettbaserte ICC-kurset du har og jeg synes dette var utrolig bra lagt opp!"
- Ragnar Halkjevik, Mai. 2018

Kom igang!